GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Şehit Öğretmen Hayri Kaya Ortaokulu

03425020819
03425020819
Adres
Akkent Mahellesi 134020 Nolu Cadde No 4 Şahinbey Gaziantep Emine Fevzi İlkokulu, Akkent Semt Pazarı, Bağlarbaşı Anadolu Lisesi, Ali Tiryakioğlu Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Karşısında
Vizyon
Ön yargıları yıkmış, kendini gerçekleştiren bireyler yetiştirerek bölgesinde örnek bir okul olmak
Misyon
Cumhuriyetin temel ilkeleriyle, Atatürk İlke ve İnkılâplarını, yaşayan ve yaşatan;eğitim–öğretim kadrosu ve donanımlı altyapısıyla, teknolojik gelişmeleri takip eden;özgüveni ile kendini ifade edebilen, eleştirisel düşünen, ömür boyu öğrenmeye devam eden;öğrendiği davranışları hayata geçirebilen,enerjisini,yetenekleri doğrultusunda kullanan,Türk milletinin milli,ahlaki,insani,manevi ve kültürel değerlerini benimseyen,koruyan ve geliştiren, öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen;insani bir bakış açısını temel alan, coşkusu, kararlılığı ve üretkenliği ile geleceğin güçlü Türkiye´sini oluşturacak bireyler yetiştirmek için varız.
SABAH:0650-12:30 ÖĞLE:12:50 - 18:30
Halk otobüsü ve tramvay ile şehir merkezine ulaşım sağlanmaktadır.
Akkent mahallesi 134020 nolu cadde no:4 iç kapı:1
İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 8 KM